zwanger

Update 18, 19 & 20 weken zwanger

Update 18, 19 & 20 weken zwanger

Deze 3 weken doe ik even in 1 omdat het een drukke maand is geweest met alle feestdagen. Ik vond het allemaal erg leuk maar ik ben ook altijd blij als het weer allemaal normaal is.

Pretecho

In mijn vorige update vertelde ik dat we een pretecho hadden laten maken en eindelijk is het bekend dat we nog een meisje krijgen. Ik vind dit zo leuk dat Loulou een zusje krijgt. Een gezin met twee meiden!

20 weken echo

Deze week hebben we de 20 weken echo gehad. Alles zag er goed uit en ze had er niks op aan te merken gelukkig. Ik was van te voren niet bang of zenuwachtig maar was toch blij toen we klaar waren en goed nieuws kregen.

Werken

Vanaf januari ben ik van drie dagen werken naar twee dagen gegaan. Dit was dus de eerste week en ik moet eerlijk bekennen dat het me goed bevalt. Mij hoor je hier echt niet over klagen. Ik kan nu een beetje rustig gaan kijken wat ik erbij wil gaan doen. Dit wil ik al een tijdje maar ik weet gewoon niet precies wat ik wil.

Kinderwagen

Ook zijn we deze week op onderzoek gegaan naar een kinderwagen. Als ik in mei bevallen ben heb ik twee baby’s onder de twee. En ik zie mezelf denk ik niet met een meerijdplankje. Ik denk dat dit teveel gedoe is vooral voor grote afstanden.

Ons voorkeur gaat nu uit naar de Bugaboo Donkey. Die lijkt voor ons het handigst omdat je er ook een enkele kinderwagen van kan maken.  Maar ze hebben in duowagens ook weer zoveel keus. Hebben jullie vooral tips?

Spullen
Verder hebben we eigenlijk nog vrij weinig gekocht. Ik schaam me er een beetje voor en wil vanaf deze week toch wel gaan beginnen met de spullen kopen. Gelukkig krijgen we nu weer een meisje en kunnen we wel een hoop gebruiken maar natuurlijk wil je ook wat nieuwe dingen erbij hebben.

Veel leesplezier! Liefs Stephanie