zwanger

Update 17 weken zwanger 

Update 17 weken zwanger

Update 17 weken zwanger alweer. De tijd vliegt echt en ik vind het daarom soms best heel spannend.

Ik ga jullie vanaf nu wekelijks een update geven over hoe het met ons gaat. Ik heb mezelf daarom 1 week speling gegeven om zo alles te kunnen doen

Ik merk dat het soms namelijk best pittig is om te werken, voor Loulou er te zijn en het huishouden. Maar verder gaat het allemaal erg goed.

We weten inmiddels of er een klein meisje of jongetje in mijn buik groeit. We houden het nog even geheim maar binnenkort vertellen we het. Rond de 15 weken hadden we een pret echo laten maken. Zal leuk om te zien dat het al zo snel groeit. Het is gewoon al een echt mini mensje.

Verloskundige

Ook hadden we deze week weer een afspraak gehad bij de verloskundige. Elke keer vind ik het toch best spannend als ze naar het hartje gaan luisteren. En die klopte luid en duidelijk. Verder had ik een hele lage bloeddruk en was ik nog niks aangekomen. Wat ik natuurlijk helemaal niet erg vind. Bij Loulou at ik echt alles wat los en vast zat en nu probeer ik er toch op te letten. Ook vertelde ze me dat ik wat meer rust moet gaan nemen. Maar in me hoofd lukt dat nog niet helemaal.

Kraamzorg

Voor de tweede keer hebben wij gekozen voor kraamzorg Zinn. Bij Loulou hadden we hier ook voor gekozen en het was ons heel goed bevallen. Dus waarom deze keer niet ? We hebben ook de bevestiging gekregen dat alles geregeld is. Toch weer een bevestiging erbij.

Ook al is het de tweede er moet voor mijn gevoel nog steeds geen hoop geregeld worden. Ik probeer al zoveel mogelijk te kunnen doen zodat het zo allemaal wat rustiger word.

Baby voelen

Ook weet ik nu 100% zeker dat ik de baby voel.  Al twee weken ben ik enorm aan het twijfelen maar nu kan ik met zekerheid vertellen dat ik iets voel! En ik geniet hier zo van. Vooral als je savonds op de bank aan het relaxen bent voel je het heel goed.

Volgende week praat ik jullie bij over de kinderwagen en Loulou haar nieuwe kamer. Want we zijn enorm aan het twijfelen om een peuterbedje te kopen voor Loulou zodat we voor de baby dit bedje kunnen gebruiken.

Hoe hebben  jullie dit gedaan?

Veel leesplezier! Liefs Stephanie

Hebben jullie het vorige artikel ook gelezen klik hier!