zwanger

Over 7 weken twee kindjes onder de 2!

Over 7 weken twee kindjes onder de 2!

26 mei is mijn uitgerekende datum. Dat is ongeveer nog 7 weken op de teller als alles volgens plan loopt natuurlijk! En dat betekend dat ik straks twee kinderen onder de 2 heb. Ik denk er best vaak aan hoe dat straks zou zijn. Gaat dit net zo makkelijk als één kindje? en ga ik straks mijn aandacht wel goed verdelen?

Ik zeg gewoon eerlijk dat ik het best spannend vind! Hoe ga ik dat zo in vredesnaam allemaal doen? De opvoeding, het huishouden, werk enz. Volgens mij maak ik mezelf soms gewoon gek of denk ik aan teveel dingen.

Bij de eerste zwangerschap was alles nieuw! Ik wist vrij weinig van het moederschap af. Natuurlijk had ik me al wel wat ingelezen maar in de ‘praktijk’ gaat het natuurlijk heel anders. Elk kind is verschillend hierin. Ik kan je vertellen dat Loulou als baby vrij makkelijk was. Ze dronk en sliep goed en huilde vrij weinig.

Nu de tweede op komst is ga ik steeds meer nadenken hoe ik dit allemaal moet gaan doen. Zou baby twee net zo makkelijk zijn als Loulou. Zou de borstvoeding straks ook weer goed gaan? Allemaal dingen spoken door je hoofd heen.

Ook vind ik het lastig als ik eraan denk hoe ik straks de aandacht moet verdelen onder twee kinderen. Ze zijn allebei nog vrij jong en willen allebei mijn aandacht hebben.

Ik denk dat ik me wel wat zekerder voel kwa opvoeding. Ik heb alles natuurlijk al een keer meegemaakt. En ik maak me hierover niet zo druk.

Wel ben ik benieuwd hoe Loulou op de baby gaat reageren. Volgens mij heeft ze het natuurlijk nog niet helemaal door maar zodra ze een baby ziet schreeuwt ze meteen ‘BABY’!

Ik ben gewoon erg benieuwd! Zouden ze op elkaar lijken kwa innerlijk en uiterlijk? Of totaal verschillend?

Tot over 7 weken klein meisje!

Voor de vorige blog (KLIK HIER)

Veel leesplezier! Liefs Stephanie