zwanger

32 weken zwanger

32 Weken zwanger

Inmiddels staat de teller alweer op 32 weken. Ik praat jullie bij over de afgelopen twee weken. En beland ik in mij laatste trimester.

Hoe gaat het?

Het gaat allemaal erg goed gelukkig! Natuurlijk merk ik dat het lichamelijk steeds zwaarder word en ik s’ avonds echt ben uitgeput. Maar als dat alles is denk ik dan?
Dit is ook de laatste maand dat ik aan het werk ben dus dat betekend nu toch echt aftellen! Ik kan me ook echt niet voorstellen dat volgende maand als alles loopt volgens plan natuurlijk ik moet bevallen! Als ik eraan denk word ik niet goed. Ik vind het nog veelste fijn zo.

Rondje Prenatal

Deze week waren er ook de mama mazzeldagen bij Prenatal en we hebben samen meteen alles ingeslagen wat we nog moesten hebben. Dus dat lijstje mag ook alweer afgevinkt worden. Ik vind het toch fijn dat het nu een beetje gaat opschieten. Het geeft mij gewoon een heel onrustig gevoel.

Kraampakket

Ook kwam mijn favoriete vriend binnen het kraampakket! Ik ben er geen eens in gaan kijken want ik word hier toch niet heel vrolijk van! Ik heb hem meteen boven op de kast gezet zodat we er nog wel makkelijk bij kunnen.

Kraamzorg

Ook heb ik deze week de telefonische intake gehad met de kraamzorg. En hier is alles nu ook voor geregeld. Vind het altijd lastig om te zeggen hoe ik dingen gedaan wil hebben. Ik heb altijd zoiets van het loopt zoals het loopt.

Vluchtkoffer

Tja de vluchtkoffer! Ik vind dit altijd zo’n naar woord. Maar hij moet natuurlijk wel klaar staan. Ik heb hier eigenlijk nog niks aan gedaan en moet gewoon eens rustig gaan kijken wat ik er ook alweer allemaal in moet hebben zitten voor het geval we toch naar het ziekenhuis moeten. BIj mijn vorige bevalling miste ik trouwens helemaal niks uit die koffer. Dus misschien moet ik het gewoon zo doen als de vorige keer.

Kinderkamer

Ik kan eindelijk zeggen dat de lekkage verholpen is! En mijn lieve mannetje is ook meteen begonnen met Loulou haar kamer! Zodra deze af is kunnen we alles leuk decoreren en kunnen we beginnen aan de babykamer! Ik heb er zin in!!

Voor de vorige update (KLIK HIER)

Veel leesplezier! Liefs Stephanie