29, 30 & 31 weken zwanger
zwanger

29,30 & 31 weken zwanger

29,30 & 31 weken zwanger

Inmiddels staat de teller alweer op 31 weken. Ik praat jullie bij over de afgelopen twee weken. En beland ik in mij laatste trimester.

Hoe gaat het?

Ik kan eindelijk zeggen dat het weer goed met ons gaat! Ik heb weer de tijd en energie om nieuwe blogs te gaan schrijven. De laatste drie weken hakte er gewoon een beetje in. Het was voornamelijk ziek zijn en we staken elkaar steeds allemaal aan.

Ik vond het best een heftige periode. Loulou begon hier met buikgriep en echt alles kwam er aan alle kanten uit. Dit duurde echt een lange week. Ook wou ze een week langs niks eten en sliep ze ’s nachts heel slecht. Vaak eindige het bij ons in bed. Toen Loulou eindelijk weer beter was begon ik die dag erna. Zwanger, ziek zijn en voor een kind zorgen hakte er heel erg in.

Gelukkig kunnen we deze periode ook weer afsluiten en zijn we allemaal weer beter!

Groeiecho

In week 30 stond er een groeiecho op de planning. Dit had ik bij Loulou nog niet gehad dus vond het best spannend. Me moeder ging gelukkig met me mee. Maar ik vond het wel weer leuk om ons kleine meisje weer te zien. Het was toch weer even geleden. Alles zag er goed uit en ze groeit gewoon goed. Wel zit ze iets onder de gemiddelde lijn. Maarja de gemiddelde lijn? Ik vind dit altijd zoiets raars. Iedereen groeit op zijn eigen manier.

Controle verloskundige

In week 31 hadden we weer een controle bij de verloskundige. Alles was weer goed en ik kreeg huiswerk mee. Je raad het al het bevalplan. Ik vind dit toch altijd wel een dingetje om in te vullen. Bij Loulou wou ik graag thuis bevallen en was ik tegen een ruggenprik en je raad het vast wel. Ik vul in wat ik graag zou willen en hopen dat we dit keer gewoon veilig thuis kunnen bevallen.

Ondertussen ben ik druk bezig met lijstjes aan het afwerken en hopen snel te kunnen relaxen.
Voor de vorige update (KLIK HIER)

Veel leesplezier! Liefs Stephanie