zwanger

27 & 28 weken zwanger

27 & 28 weken zwanger

Inmiddels staat de teller alweer op 28 weken. Ik praat jullie bij over de afgelopen twee weken. En beland ik in mij laatste trimester.

Hoe gaat het?

Het gaat allemaal vrij goed! En mag nog steeds niet klagen. Wel hoop ik soms gewoon op wat meer rust! Soms loopt me hoofd gewoon over en wil ik nog zoveel dingen gedaan hebben. Maar soms lukt dat gewoon niet in je eentje!

Wel hebben we van het weekend de wc en leuk aangekleed! Het kleinste hokje van het huis is af. Hebben we ook een plank boven ons bed opgehangen met wat leuke fotolijstjes. En heb ik ook wat accessoires gekocht voor op de kamer van Loulou.

Slapen & dromen

Ik sliep al die weken heel goed maar de afgelopen paar nachten waren echt drama! Ik heb geen pijn als ik in bed lig gelukkig en kan me nog makkelijk omdraaien maar die dromen. Ik droom de raarste dingen en ben dan klaarwakker en duurt het minstens weer een uur voordat ik in slaap val.

Negenmaandenbeurs

Vorige week was ik samen met Robin naar de negenmaandenbeurs geweest. Ik vond het leuk om erheen te gaan en om even weer wat inspiratie op te doen! We kochten vooral wat kleine dingetjes!

Geboortekaartjes en bedankjes

Ook hier zijn we druk over aan het nadenken wat we zouden willen! Ik vind het altijd leuk als het samen bij elkaar past en ook dat je het geboortebedankje kan bewaren.

Laatste trimester

Help! Het laatste trimester is begonnen! De laatste 12 weken gaan nu in en ik vind het zo bijzonder. Ik schrik er soms van dat het nog maar 12 weken duurt en er gewoon nog wat dingen moeten gebeuren. Helaas hebben we nog allebei de kamers niet af! Moeten er nog wat spullen worden aangeschaft. Langzamerhand kopen we steeds wat spulletjes en word alles compleet.

Mini stapjes

Ook zijn we vorige week voor het eerst bij Mini stapjes geweest met Loulou. Elke vrijdag ochtend gaan we samen dansen met andere kinderen en ze vond het zo leuk! Dus we hebben ons gelijk lid gemaakt en kunnen we elke week!

Aankomende week hebben we een drukke week met allemaal leuke dingen!
Voor het vorige artikel (KLIK HIER)

Veel leesplezier! Liefs Stephanie