zwanger

26 weken zwanger

26 weken zwanger

Inmiddels staat de teller alweer op 26 weken. Ik praat jullie bij over de afgelopen week.

Hoe gaat het?

Alles gaat goed. Ik vind dat deze zwangerschap gewoon iets zwaarder is als bij Loulou. Ik denk dat het gewoon komt omdat je natuurlijk nog een kleintje hebt rondlopen. Loulou zit nu in een fase dat ze een hele hoop aandacht vraagt en het liefst de hele dag om mijn nek wilt hangen.
Gelukkig heb ik trouwens ook geen last meer van mijn bekken. Na één keer fysio kan ik zeggen dat de pijn weg is! dus of het echt lag aan mijn bekken durf ik je niet te zeggen.

Babykamer

Helaas nog steeds geen babykamer. Nog steeds lekkage en het schiet gewoon echt niet op! Ik word er echt moe van. Dus hopelijk kan ik jullie binnenkort hierover bijpraten.

accessoires babykamer

Nu er nog niks aan de babykamer is gedaan kan ik wel rustig kijken voor alle spullen. De kleuren die op allebei de kamers komen hebben we al. Ook zijn alle meubels binnen voor baby zusje. Alleen nog geen accessoires voor op de babykamer en Loulou haar kamer. Ik ben gewoon een beetje zoekende op internet wat ik gewoon wil! Misschien moet ik gewoon even wachten totdat alles geschilderd is en ook alle meubeltjes staan. Dan kan ik vanzelf kijken waar er nog iets moet komen te staan!

Misschien hebben jullie leuke tips voor accessoires voor op de babykamer? En denk echt aan leuke bakjes waar ik spulletjes in kan doen tot leuke spullen om er te zetten.

Babywasjes

Wel heb ik deze week alle babykleding uitgezocht en ben ik druk bezig met alles wassen. Strijken moet ook nog gebeuren maar als eerst alles maar gewassen is.
Ik kan me niet voorstellen dat ze straks weer zo klein is.

Sorry dat die iets later is als normaal! Maar hij staat online!

Veel leesplezier! Liefs Stephanie

Voor mijn vorige update (KLIK HIER)