zwanger

25 weken zwanger

25 weken zwanger

Inmiddels staat de teller alweer op 25 weken. Ik praat jullie bij over de afgelopen week.

Hoe gaat het?

Ik merk sinds deze week dat het allemaal wat moeizamer gaat. Vorige week voelde ik me nog op en top en deze week helaas niet. Had ik echt last van mijn bekken dat ik amper kon lopen. Gelukkig was er een plek uitgevallen bij de fysio zodat ik even langs kon gaan .

Mijn bekken deden zoveel pijn waardoor ik anders ben gaan lopen en daardoor was me spier in me lies overbelast. Volg je het nog?

Ik kreeg oefeningen mee naar huis om het thuis te doen. Maar je raad het al een dag erna was de pijn weg. Dus waarom zou ik het dan nog gaan doen?

Vrijdag ging ik een dagje met mijn liefje naar Groningen. Even een dagje samen winkelen en relaxen. We hebben vanalles gekocht voor de twee kleintjes en ik kon helaas niks vinden. Op een of andere manier vind ik het niet zo erg. Als ik straks bevallen ben ga ik gewoon weer even flink shoppen.

Babywasjes

Ik had alvast de kleine maatjes kleding van Loulou uitgezocht en meegegeven aan mijn moeder zodat ze alles kon wassen en strijken. Lief hè. En ik kan je vertellen dat het aardig veel is. Ik koop nog een paar kleine pakjes erbij en dan hebben we echt genoeg.

Nieuwe kinderwagen?

Nog steeds zijn we zo erg aan het twijfelen wat we willen. We hebben voor nu besloten dat ik een meerijd plankje en een nieuwe draagzak wil aanschaffen van Tula. Als dit niet werkt dan is een kinderwagen zo gekocht denk ik maar. Vind het gewoon best lastig!

Verder doen we gewoon lekker rustig aan en probeer ik wat meer rust te pakken waar kan. Ook hebben we kaartjes gekocht voor de negenmaandenbeurs. Gaan er nog meer mensen?

Voor mijn 24 weken zwangerschapsupdate (KLIK HIER)

Veel leesplezier! Liefs Stephanie