zwanger

24 weken zwanger

24 weken zwanger

Vandaag praat ik jullie bij over afgelopen week! Ik had onwijs veel energie en heb ook best een hoop gedaan!

Hoe gaat het?

Om hier maar weer mee te beginnen. Hoe gaat het met me? Eigenlijk gaat het best goed. Ik had afgelopen week een hoop energie en deed veel klusjes in huis. Zoals de kastjes uitzoeken, babykleding van Loulou uitgezocht wat ik allemaal wil bewaren en nog andere dingen.

Helaas is woensdag iemand tegen mijn auto aan gereden toen ik stil stond. Gelukkig viel het mee maar mijn auto is kapot en waarschijnlijk is die pas gemaakt in maart. Door de afgelopen storm hebben er zoveel auto’s schade gehad waardoor het gewoon heel erg druk is.

En ik zat ’s avonds bij de verloskundige voor een extra controle. Ik was gewoon erg geschrokken en toen ik thuis kwam voelde me buik als een harde bal. Ik voelde me erg ongerust en nam contact op met de verloskundige en ik mocht meteen langskomen. Hier hebben we even gepraat en de controle gedaan en mocht ik ook nog naar het hartje luisteren. Gelukkig had de kleine er weinig last van maar ik moest thuis lekker in bad liggen en daarna met twee aspirines naar bed zodat ik even goed kon uitrusten. En dit heb ik natuurlijk ook gedaan! Donderdag voelde ik me gelukkig al wel iets beter maar heb voor de zekerheid nog even een dagje niks gedaan.

Ook merk ik dat ik ’s avonds gewoon een stuk vermoeider ben en ik het liefste soms al rond 9 uur naar bed wil. Heel saai voor mijn lieve man natuurlijk maar ik ben ook de hele dag druk met die kleine.

Verder is er gelukkig weinig gebeurt. Ik merk dat ik steeds meer dingen in huis gedaan wil hebben en dat doe ik dan ook gewoon. Ik hoop dat we deze week de kleuren van de babykamer en Loulou haar kamer gaan uitzoeken. We weten al wat we willen maar precies welke kleur dat weten we nog niet.

Voor mijn 23 weken zwangerschapsupdate (KLIK HIER)

Veel leesplezier! Liefs Stephanie