zwanger

23 weken zwanger

23 weken zwanger

Inmiddels ga ik alweer mijn 24ste zwangerschapweek in en praat jullie deze week weer even bij!
Helaas heb ik geen foto’s deze week want mijn telefoon is helaas kapot gegaan en ik heb nog geen nieuwe!

Hoe gaat het met mij?

Eigenlijk nog steeds heel goed. Ik merk dat ik op sommige dagen toch wat meer vermoeid ben en ik het heerlijk vind om samen met Loulou gewoon lekker binnen te zitten. Ik heb toch nog best wat dingen te doen in ons nieuwe huis en hier hebben we dan mooi de tijd voor. Ook doe ik nu elke dinsdag avond aan zwangerschapszwemmen om toch iets te doen omdat ik merk dat ik toch wat meer last heb van mijn bekken. Ik regel altijd alles voor iedereen en voor mezelf eigenlijk vrij weinig. Ik moet nog steeds een afspraak maken bij de fysio.

Verloskundige

Ook ben ik bij de verloskundige geweest. Het hartjes luisteren gaat elke keer wat moeilijker omdat ze zo beweeglijk is en elke keer als ze hen hebben gevonden ze weer draait. Dus lekker eigenwijs hihi! Als dat alleen maar in de buik is zeggen we dan maar!

De naam!

Ja we kunnen eindelijk zeggen dat we eruit zijn met de naam. Het heeft even geduurd maar nu hebben we echt zoiets van dit word hem! We noemen haar zo ook al bij naam als we thuis zijn.

Wat denken jullie dat het gaat worden?

Commode

Vorige week hebben wij een commode van marktplaats gekocht. Ik wou graag een oude look hebben. Toen kwamen we uit bij een steigerhout kastje met twee hartjes in de deurtjes. Ik wil alleen nog even kijken voor andere handvaten aan het kastje. Binnenkort laat ik in een artikel zien wat we allemaal al gekocht hebben voor de mini baby girl!

Veel leesplezier! Liefs Stepanie