zwanger

22 weken zwanger

22 weken zwanger

Alweer 22 weken zwanger. Normaal komt de update altijd op zaterdag online maar ik ben zo ziek geweest. Nou wij allemaal helaas en gelukkig gaat het allemaal weer een stuk beter. Vandaag is Loulou op de opvang en ik heb een dagje voor mezelf. Lekker relaxen en vanmiddag even naar de kapper toe.

Hoe gaat het met mij?

Ik mag nog steeds niet klagen. Sinds een tijdje merk ik dat ik toch wat meer last krijg van me bekken ben ik bang. Bij Loulou heb ik dit helemaal niet gehad maar ik merk met opstaan, tillen en lopen dat ik toch wat meer last heb. Dus ik moet gewoon even een afspraak gaan maken bij de fysio. Dan kunnen hun er even na kijken wat het zou kunnen zijn.
Zoals je las ben ik ziek geweest. Met koorts, hoofdpijn, verkouden enz. Normaal kan je gewoon lekker naar bed gaan maar met een kind gaat dat gewoon niet. Gelukkig kwam me moeder me even redden zodat ik toch wat uurtjes kon slapen en uitrusten.

Kledingkast

Vorige week hebben we ook de kledingkast van Loulou opgehaald. Ik wou graag een oude kledingkast hebben. Hij is niet oud maar hij ziet er wat ouder uit. Deze wil ik graag gaan verven in een roze kleur voor op de kamer.
Door de lekkage kunnen we hier helaas nog niet aan beginnen dus ik hoop gewoon dat het niet zo heel erg lang meer gaat duren want ik krijg een soort van drang dat het af moet… hihi iedereen zou dit vast wel herkennen denk ik!

Verlof

Het klinkt nog zover weg maar voordat ik er erg in heb is het alweer zover. Ik heb besloten om tot 36 weken door te werken zodat ik wat langer de tijd erna heb. Ik werk momenteel maar twee dagen en dat is hopelijk dan nog goed te doen met de tijd. Soms is het lichamelijk best zwaar vooral in de weekenden staan we helemaal volgepland met behandelingen en dan ben ik blij als ik even een half uurtje voor mezelf heb. Maar he.. Als je er zo over nadenkt ik ben nu 22 weken zwanger dat betekend dat ik nog maar 14 weken hoef te werken en dat maal 2….. Dus nog maar 28 keer. Mij hoor je niet klagen hihi…

Omdat ik ziek ben geweest was het eigenlijk best een rustige week!

Volgende week weer een nieuwe update!

Veel leesplezier! Liefs Stephanie