zwanger

21 weken zwanger

21 weken zwanger

Gister was ik alweer 21 weken zwanger! De weken vliegen serieus voorbij! Voor mijn gevoel heb ik nog zoveel te doen.

Hoe gaat het met mij?

Ik kan zeggen dat het nog steeds heel goed gaat. Ik ben nog steeds veelste druk en zou eens wat meer moeten relaxen. En me niet overal druk om hoeven te maken. Volgens mij zit dat gewoon in me aard en wil gewoon alles gedaan hebben. En af en toe word ik snachts wel eens wakker met rugpijn dus misschien moet ik binnenkort maar eens me zwangerschapskussen tevoorschijn moet toveren.

Kleding

Ligt het aan mij of valt het nu heel erg tegen met babykleding ? Ik heb het idee dat ik even moet wachten totdat de nieuwe collectie in de winkel hangt. Er is nu overal sale en hierna komt de lente collectie volgens mij dus ik ben heel erg benieuwd!

Hebben wij al een naam?

NEE… met hoofdletters. Met Loulou wist ik het meteen toen ik een positieve zwangerschapstest in mijn handen had maar ik vind het nu best lastig. Loulou hoor je natuurlijk niet overal en ik heb het idee dat ik nu weer zo een naam moet gaan kiezen.

Ik heb al wel wat leuke namen in gedachten maar zodra ik ze vertel aan ro zegt die gelijk nee of ik moet eraan wennen. En wennen klinkt niet echt positief. Dus we gaan rustig verder. Hebben jullie misschien leuke namen in gedachten die passen bij Loulou? Laat ze hieronder achter in de reactie misschien word het die naam wel!

Babykamer

Ik heb al in gedachten wat ik wil op de babykamer. Alles word zwart, wit met oud roze. Lekker stoer maar toch meisjesachtig. Loulou krijgt een nieuwe kamer en zijn we op dit moment druk mee bezig en zodra die af is gaan we beginnen aan de babykamer.

Ik hoop wel dat het niet lang meer gaat duren. Op een gegeven moment heb je er gewoon niet veel kracht meer voor om alles te doen en wil je genieten van andere dingen.

Thuis of in het ziekenhuis bevallen?

Mijn voorkeur gaat toch weer uit naar een thuisbevalling mits het mogelijk is natuurlijk. Loulou was een sterrenkijker en het ging niet heel makkelijk. Ik zou het gewoon erg fijn vinden om thuis te mogen bevallen met alle spullen om me heen. Mocht het uiteindelijk niet lukken woon ik nog geen eens 500m van het ziekenhuis vandaan. Aan het eind van de straat zit Antonius ziekenhuis.

Volgende week weer een nieuwe update.

Veel leesplezier! Liefs Stephanie