zwanger

35 weken zwanger

35 weken zwanger

Inmiddels staat de teller alweer op 35 weken. Ik praat jullie bij over de afgelopen week. En beland ik in mij laatste trimester.

Hoe gaat het?

Het gaat best goed. Ik mag nog steeds niet klagen maar ik merk gewoon dat het zwaar begint te worden. Ik krijg steeds meer last van mijn lichaam en mijn rust vinden lukt ook niet echt. Ook word het werken steeds zwaarder. Ik werk maar twee dagen maar toch merk ik dat het best zwaar word als ik 8 uur lang aan het werk ben. Maar nog 4 keer te gaan en dan kan ik echt beginnen met relaxen. Het was eigenlijk een heel rustig weekje waardoor deze blog vrij kort is geworden.

Babykamer

Ja! Loulou slaapt al lekker op haar nieuwe kamer en wij beginnen dit weekend aan de babykamer. Gelukkig valt het mee wat we moeten doen en zegt mijn geliefde dat we in een weekend klaar moeten zijn. Dus ik ben heel erg benieuwd! Hihi… Zodra de kamers afzijn zou ik een artikel schrijven met alle foto’s van de kamers van de meisjes.

Geboortepakje

Het geboortepakje is ook binnen! Als ik niet meer van gedachte verander hebben we hem. Hij ligt al helemaal klaar. Wel moet ik nog de rest van de spullen gaan klaarleggen voor de vluchtkoffer als we uiteindelijk toch naar het ziekenhuis toe moeten.

Voor de vorige update (KLIK HIER)

Veel leesplezier! Lief Stephanie