zwanger

Yes, baby nummer 2

Yes, baby nummer 2

Yes, baby nummer 2. Eindelijk mag ik jullie vertellen dat ik zwanger ben. Loulou krijgt er een broertje of zusje bij. Wij zijn zo intens blij dat alles goed gaat en we de 12 weken al voorbij zijn.

Sinds ik zwanger ben gaat de tijd zo bizar snel! Op dit moment ben ik alweer 15 weken zwanger. We hebben bewust hiermee gewacht omdat we zo druk waren. Zoals jullie weten hebben we de afgelopen twee maanden verbouwd in ons nieuwe huis en ik kan dan ook eindelijk vertellen dat we erin wonen. Twee dagen geleden zijn we bij de Notaris geweest en zijn we ons oude huis ook kwijt.

Wat een fijn gevoel dat het nu is afgesloten en dat we opnieuw kunnen beginnen. Het was niet de beste timing moet ik heel eerlijk zeggen ivm de verbouwing en de verhuizing. Maar ik zou het zo opnieuw doen. Ik ben de afgelopen 12 weken enorm moe en misselijk geweest en gelukkig is dat allemaal voorbij.

En nu kunnen we eindelijk rustig aandoen en genieten. Het gaat allemaal al zo snel. Ik hoef niet meer mijn mond te houden of mijn buik te verbergen. En nu mag dan iedereen het weten.

Maar we zijn terug! Ik heb de afgelopen tijd zeker niet stil gezeten en heb stiekem al een hoop artikelen geschreven over de zwangerschap. Ik ga jullie hierin meenemen en mochten jullie vragen hebben stel ze gerust. Ik kan hier binnenkort een Q&A over schijven.

Liefs Stephanie