Baby,  update

Update: hoe gaat het met ons?

Update: hoe gaat het met ons?

Alweer drie weken mama van twee mooie meiden! Hoe gaat het met Billie en met ons?

Hoe gaat het met Billie

We mogen echt niet klagen! Billie is een fantastische baby. Ze laat ons elke nacht allemaal netjes slapen. Wel komt ze 1 keer voor een voeding en dat is het dan ook. Overdag is het een vrolijke baby die slaapt, eet even haar oog opent en dan begint het weer van vooraf aan. Billie maakt ons gezinnetje compleet!

Hoe gaat het met mij?

Ik zit nog op een grote roze wolk! Als ik dit typ ligt er een lief meisje naast me te slapen. Ik ben een keer vroeg naar bed gegaan. Ik heb de afgelopen twee weken veelste veel gedaan en ik merk dat het lichamelijk erg zwaar word. En de laatste week heb ik ook gewoon steeds hoofdpijn.

We zijn druk bezig met de laatste dingen in huis. Ik wil gewoon dat het af is en dat we dat achter ons kunnen laten. Dus vaak als de kindjes op bed liggen begin ik!

Ook word de tuin nu gedaan en ik kan je vertellen dat ons huis één grote zandbak is. Loulou loopt steeds van binnen naar buiten.

Ik probeer gewoon vanaf nu wat meer te genieten en soms iets los te laten want alles alleen doen lukt gewoon niet.

Hoe gaat het met Loulou

Loulou zit in een lastig maar al te leuke fase al zeg ik het zelf. Het is zwaar vermoeiend maar ze is zo leuk. Loulou is op dit moment aan het puberen en haalt alleen maar streken uit. En ik moet er achterom elke keer zo hard om lachen. Ook is ze een papagaai. Ze doet alles na en zegt alles na.

Als grote zus doet ze het perfect. Elke ochtend en avond wilt ze Billie altijd een kus en een knuffel geven. Overdag speelt ze het liefst moedertje over Billie. Elke keer krijg ik luiers en spuugdoekjes enz.

Het gaat gewoon fantastisch goed met ons allemaal! Robin heeft nog steeds vakantie helaas alleen deze week nog! Maar we kunnen nog heerlijk genieten als gezin!

Heb je ons geboortekaartje al gezien? (KLIK HIER)

Veel leesplezier! Liefs Stephanie