Over mij

We zijn terug!

We zijn terug!

Daar ben ik weer! Het is al meer als een maand geleden dat ik voor het laatst een blog online heb gezet en daar schaam ik me best voor. Maar de afgelopen tijd ben ik enorm druk geweest en leefde ik een beetje langs iedereen

Nieuw huis

Inmiddels zijn we al een maand bezig met klussen in ons nieuwe huis. We zijn al aardig op weg maar er moet gewoon nog een hoop gedaan worden. We hebben nog een maand voordat we ons huis uit moeten.

Nog één maand… Als ik hieraan denk word ik niet goed. Dat betekend dat alles af moet zijn in het nieuwe huis en dat ook ons oude huis helemaal ingepakt moet zijn. Met een kleintje is dit best lastig. Je kan gewoon niet makkelijk inpakken als ze wakker is.

Alles alleen doen?

Ook betekend het dat ik er een soort van ‘alleen’ voor sta thuis. Omdat Robin hele dagen bezig is in het nieuwe huis moet ik ervoor zorgen dat alles thuis goed loopt.
– Ik zorg met alle liefde voor Loulou
– Zorg dat het huis opgeruimd en schoongemaakt is
– Zorg dat alle boodschappen in huis zijn en dat op tijd het eten op tafel staan
– En daarnaast werk ik ook nog eens drie dagen per week.
Dit zorgde ervoor dat ik soms 8 uur niet eens meer haalde.
Ik wil helemaal niet klagen maar het werd me gewoon een beetje teveel. Ik probeer het nu een beetje naast me neer te leggen en ik doe wat ik kan.

Bloggen geeft me een hoop energie en daarom ga ik het weer gewoon doen. Ik heb weer leuke dingen in gedachte en ik zou jullie meenemen in ons avontuur van het huis.

Ook als jullie dit lezen ben ik weer begonnen met vloggen. Ik ben ook benieuwd wat jullie leuker vinden. Wat vinden jullie leuker een dag vloggen of een weekvlog?

Veel leesplezier! Liefs Stephanie