Lifestyle,  Over mij

Een momentje voor jezelf

Een momentje voor jezelf

Soms is het wel heel even fijn om tijd voor jezelf te hebben. Maar helaas lukt dit niet altijd. Nu waardeer ik het pas als ik even tijd voor mezelf heb.

Netflix

Als Netflix niet bestond. Ik kijk serieus bijna geen gewone tv meer. Zodra Loulou op bed ligt zetten we Netflix aan en relaxen we even samen op de bank. De ene keer kijken we een film en de andere keer een spannende serie. Als ik soms door Netflix blader heb ik het idee dat ik alles al gezien heb. Iemand nog leuke series of films die we zeker moeten kijken?

Nagels lakken

Het klinkt heel stom maar ik geniet hier echt van. Elke avond haal ik mijn nagellak eraf en lak ik ze weer in een ander kleurtje. Zo fijn om dan even een momentje voor jezelf te hebben.

Scrubben & Masker

Als ik ’s avonds mijn make-up eraf haal vind ik het ook wel eens lekker om even mijn gezicht goed te scrubben en daarna een maskertje op te doen. Dit laat ik trouwens ook de hele nacht erop zitten. En als ik opsta heb ik weer een zacht babyhuidje.

Massage

Twee weken geleden besloot ik opeens om een massage te nemen. Ik zeg altijd wel dat ik dit moet doen maar op één of andere manier komt het er gewoon niet van. Het is zo fijn als je een afspraak gemaakt hebt. Je leeft er helemaal naartoe. En een beetje ontspanning doet wonderen voor het lichaam.

Opgeruimd huis

Kent iemand dat. Als je huis helemaal opgeruimd en schoongemaakt is? Ik kan hier echt van genieten. Zo fijn als alle was is weggewerkt, de boel is opgeruimd en schoongemaakt. Op één of andere manier zit ik dan een stuk relaxter op de bank.

Hebben jullie andere dingen om te relaxen?

Veel leesplezier! Liefs Stephanie