mama

Een mooi sieraad

Een mooi sieraad

Een sieraad maakt je outfit helemaal compleet. Op dit moment draag ik vooral veel zilveren sieraden. Niet te zichtbaar maar iets kleins. Zo heb ik eigenlijk altijd knopjes in, een klein kettinkje met een hartje om en soms ringen.

Sieraden

Zoals je hierboven leest ben ik meer van de minimalistische sieraden met een mooie betekenis. Natuurlijk wissel ik wel eens als ik iets speciaals heb maar niet vaak.
Ik was nog opzoek naar een mooie armband met de namen van de kindjes. En na lang zoeken kwam ik in contact met Kaya sieraden. Kaya sieraden is een webshop met mooie sieraden. Niet alleen voor de mama’s maar voor iedereen.

Armband

Ik was al een tijdje opzoek naar een armband. Een armband met de namen van de kindjes. Een mooie herinnering die ik altijd bij mij kan dragen. Iets wat goed bij mij past. Ik kwam uit bij een heel lief armbandje met een rondje waar de namen Loulou en Billie in konden.
En dit is het armbandje geworden. Ik ben er heel erg blij mee. Het is een zilver armbandje wat met de hand gegraveerd is.

En ze geven bij elk verkocht sieraad een donatie aan Eduki. Voor kinderen in Gambia die naar school kunnen gaan.

Wil je ook een mooi sieraad hebben neem dan zeker even een kijkje op Kaya sieraden

Veel leesplezier! Liefs Stephanie