Lifestyle

Vaderdag

 

Vaderdag

Vandaag is het een speciale dag voor alle vaders, Vaderdag! Een liefdevolle dag om je vader even te verwennen en te laten weten dat je van hem houd. Het is een klein gebaar en ik weet zeker dat je vader er heel blij mee is.

Vaderdag

Dit is Loulou haar eerste Vaderdag. Ik vind dit altijd speciaal en het moet gewoon gevierd worden. Ook al is het maar iets kleins. We zijn vandaag met zijn drieën een dagje samen en gaan er met zijn alle wat leuks van maken.

Fotoshoot

Wij hebben voor Vaderdag een fotoshoot gedaan. Ik vind het altijd heel erg leuk om mooie foto’s te hebben. En daar kan vaderdag natuurlijk niet in ontbreken. Het thema was eigenlijk wat voor beroep vaders doen. In onze situatie lastig.. Want wat doet die nou precies. Evenementen, standbouw en andere dingen? En het is natuurlijk lastig om daar iets van mee te nemen. Toen ben ik op het thema gekomen prins omdat het papa’s kleine prinsesje is. Wij hebben zelf de accecoires meegenomen voor de foto’s. De foto’s heb ik laten maken bij Elke-Smash. Elke-Smash maakt ook newbornshoots, cakesmash en nog andere mooie fotos. Je kunt haar vinden op facebook onder Elke-smash.

Hebben jullie allemaal iets leuks gemaakt voor vaderdag?
Veel leesplezier! Liefs Stephanie