Lifestyle,  Over mij

Gaan we nu dan toch echt verhuizen?

Gaan we nu dan toch echt verhuizen?

Gaan we nu dan toch echt verhuizen? We zaten er al een tijdje over na te denken om toch ons huis in de verkoop te gooien en opzoek te gaan naar een nieuw huis. Maar dat het zo snel allemaal zou gaan hadden we nooit gedacht.

Waarom verhuizen?

We wonen nu volgens mij 5 jaar in ons appartement in Nieuwegein. En ik kan zeggen dat we in die tijd ons huis naar ons zin hebben gemaakt. Ik wil het liefst ook helemaal niet weg. Sinds Loulou geboren is merken we pas hoe onhandig het is. We wonen op de tweede verdieping (zonder lift) en met een balkon. Prima als je met zijn tweeën ben maar nu is het niet handig. Ik sjouw me af en toe een breuk naar boven. Vooral als ik boodschappen heb gedaan. En ook als Loulou kan lopen is een tuin ook heel fijn om in te spelen.

Nieuw huis

Vorig maand hadden we het er weer over dat we toch een ander huis willen hebben. Maar waar begin je in hemelsnaam. Ik snap er zelf bar weinig van. Als eerst hebben we gepraat over ons hypotheek. Het was vrij snel duidelijk wat we weer konden lenen en zo kon onze zoektocht gaan beginnen. Al snel zagen we een appartement hier vlakbij. Een appartement op de begane grond en het is allemaal vrij ruim en een tuin! Hoe fijn zou dat zijn? We hebben een bezichtiging gedaan en een dag later een bod uitgebracht en het is geaccepteerd! We hebben een nieuw huis! Maandag komt ons huis op Funda te staan en we hopen maar dat het snel verkocht word.

Wanneer en hoe we gaan verhuizen ligt helemaal aan wanneer we ons appartement verkocht is. Er zijn gelukkig al aardig wat bezichtigingen ingepland. Dus we gaan duimen!

Ik hou jullie op de hoogte!

Liefs Stephanie