Lifestyle

Opruimroutine 

Opruimroutine

Ik werk ongeveer 8 uur in de week en het huishouden komt natuurlijk al snel op mij af.  Ik heb  altijd een standaard lijstje wat ik elke dag afwerking en daar doe ik dan altijd wat extra’s bij. Wat doe ik elke dag.

Bedden opmaken

Ik wou dat de bedden uit zichzelf konden opmaken. Ik vind dit toch altijd even een dingetje. Ik doe dit altijd meteen als ik het bed uitkom.

Vaatwasser uitruimen

Elke avond zetten wij de vaatwasser aan zodat ik die in de ochtend kan opruimen. Ik ben het helaas wel eens vergeten. En dan puilt die de volgende dag echt uit.

Wc schoonmaken

Ik maak de wc elke dag schoon. Het zit gewoon in mijn systeem en het is zo gedaan. Even alles afnemen en chloor in de wc en hij is weer als nieuw.

De was

De was komt echt elke dag terug. Ik heb soms het idee dat ik de hele dag aan het wassen ben om soms gek van te worden.

Stofzuigen 

Stofzuigen doe ik ook elke dag. We hebben een hond en op dit moment verhaard ze erg waardoor er soms overal haren liggen. Ik stofzuig dan ook meteen het hele huis. Gelukkig hebben we een appartement en ben je zo klaar.

Flesjes uitkoken

Elke avond voordat ik naar bed ga kook ik nog even alle flesjes uit en doe ik daar nieuw gekookt water in wat meteen de koelkast ingaat. Ik heb 4 flesjes en kan ik zo voor elke voeding een gebruiken.

Rommeltje

Voordat ik naar bed ga zorg ik dat alles weer opgeruimd is wat we die dag gebruikt hebben. Zo blijft het altijd op zijn plek staan.

Deze dingen doe ik standaart elke dag. Natuurlijk komt er ook wat extra’s bij elke dag wat ik doe. Zo blijft het huis altijd netjes.

Hoe doen jullie dat?
Veel leesplezier! Liefs Stephanie