Samenwerking

Webshop: Diela

Webshop: Diela


Wie ons kent weet dat wij gek zijn op haarbanden. We hebben hierdoor al aardig een voorraad opgebouwd. Ik zou eigenlijk iets leuks moeten verzinnen om de haarbanden aan op te kunnen hangen. Misschien een nieuw project voor in ons volgende huis. Mensen die mij volgen via Instagram (Klik hier) weten dat Loulou vaak een haarband draagt. Ik kreeg dit keer een super lief pakketje binnen van Diela bandje. Kijk je mee?

Diela

Diela is een leuke shop waar je lieve haarbandjes kan bestellen. De haarbandjes zijn van zachte goede kwaliteit waardoor je ze al vanaf new born kan dragen. De haarbandjes hebben een lange lengte waardoor je ze passend kan maken bij je kleintje. Bij de new born zou die 2 keer om het hoofd kunnen en dan met een grote strik. En bij Loulou kan die twee keer om haar hoofd heen met een kleine strik. Ook als je hem liever één keer wilt hebben kan je hem zelf kleiner maken door hem te knippen.

wij hebben hem zelf nog niet bijgeknipt hij is eigenlijk prima zo. Maar als ze iets groter word kan die natuurlijk niet meer twee keer om haar hoofdje en dan zouden we hem ook moeten verkleinen.

Te koop via Facebook (klik hier)
Te koop via Instagram (Klik hier)

Wij kregen drie leuke herfstkleuren binnen die je overal bij kan matchen.

Roze met grijze stippen
Dit is een zachtroze kleur met grijze stippen. Omdat die zo lief is kan je hem bijna overal mee combineren. Ik ben zelf gek op roze en vond dit wel een leuke combinatie.


Blauw met witte strepen
Streepjes! Ik ben fan. Ik ben zelf gek op iets met strepen. We hadden zelf helemaal nog niet zoiets en dit is juist heel erg leuk nu het weer wat kouder word. Omdat die zo aanwezig is vond ik hem wel leuk om te combineren met iets rustigs.


Perzik kleur
Mooie zachte perzik kleur. Een lief haarbandje wat overal bij past.

Zijn jullie ook gek op haarbanden?

Veel leesplezier! Liefs Stephanie