Baby

Update: Billie tien weken


Update Billie negen weken

Wauw wat gaat het toch allemaal weer snel! Alweer tien weken geleden sinds ik bevallen ben en eind deze maand begint het gewone leven weer.

Hoe gaat het?

Met ons gaat het echt super goed behalve mijn borstontsteking. Billie is echt een vrolijke baby en groeit als een malle.

Slapen

Nou ik mag in me handen klappen want mevrouw slaapt gewoon goed. Vooral de nachten. De ene keer komt ze niet voor een voeding en de andere keer wel. Wel merken we door de hitte dat ze een beetje van slag is. Het is overal gewoon warm.

Kleren

Ik had zoveel leuke kleertjes! Maar de afgelopen tijd heeft ze simpel gezegt niet meer aan als een rompertje. Overal waar je kijkt hangen de herfstkleding al in de winkels dus shoppen zit er ook niet echt in. Ik zou heel eerlijk zijn maar dit weer word ik nu wel zat hoor. Als het binnen nou lekker is dan kan je je nog verplaatsen maar overal in huis is het ook gewoon warm.

Druk

Wel moet ik zeggen dat ik het soms pittig vind. Met Loulou als kleine terror peuter. Helaas doet ze 9 van de 10 keer geen middagslaapje en dat merk je best. Rond drie uur stort ze vaak in en kan ze ook echt heel boos worden en doet ze vooral dingen die niet mogen.

Opvang

Met een brok in me heel schrijf ik dit. Vanaf eind deze maand gaat ze twee dagen in de week naar het kinderdagverblijf. Bij Loulou ging ik pas werken toen ze ongeveer 10 maanden oud was omdat ik het gewoon niet aan kon. Het liefste blijf ik gewoon thuis maar het is ook wel even fijn om iets voor jezelf te hebben. Even geen mama zijn en me aandacht ergens anders op te focussen. Ik ga namelijk ook weer drie dagen werken. Even kijken hoe dat allemaal gaat. Ik vind het eerlijk gezegd best heel erg spannend.

Hoe vonden jullie de eerste keer opvang?

Veel leesplezier! Liefs Stephanie