Tipi Tent

Tipi tent

Tipi tent een trend wat op dit moment erg populair is. Je hebt ze in verschillende maten en kleuren. Leuk om neer te zetten in de kinderkamer of huiskamer.

Tipi tent

Dit staat al een lange tijd om mijn verlanglijstje. Ik vind ze zo leuk! Vooral omdat je hem helemaal naar wens kan laten maken. Wij hebben zelf een gewafelde roze stof met een dromenvanger erboven. Ook hebben wij hetzelfde kleed erbij besteld. Het kleed is ook gewafeld en hij heeft twee kleuren grijs en roze. Dit vond ik vooral erg leuk omdat je hem dan kan afwisselen. Hij staat nu bij ons de huiskamer maar ik moet eerlijk zeggen dat die best wat ruimte in beslag neemt. Omdat de kamer van Loulou nu zo vol staat met andere accessoires moet ik even haar kamer anders gaan indelen. Want uiteindelijk wil ik hem toch daar neer gaan zetten. En dan natuurlijk niet te vergeten om hem leuk aan te kleden van binnen. Met leuke knuffels en accessoires.

Heb je niet heel veel ruimte in huis en wil je er toch graag één hebben niet getreurd. Je kan hem namelijk heel makkelijk in en uit klappen. Je pakt alle stokken bij elkaar en hij is heel klein waardoor je hem ergens in een hoekje neer kan zetten.

Wij hebben onze tipi tent van Bi & Li Creaties  Bi & Li creaties hebben verschillende soorten Tipi tenten en je kan ook uit de kleur en stof kiezen. Ook hebben ze andere leuke accessoires voor in de kinderkamer.

Veel leesplezier! Liefs Stephanie

Leave a Reply