Baby

Ritme: Billie 7 weken

Ritme: Billie 7 weken

Op Instagram werd er afgelopen dagen best vaak gevraagd of wij een ritme voor Billie hebben. En daarom besloot ik er maar een blog over te schrijven. We hebben niet een heel vast ritme. Elke dag verschilt het. Nu vooral met het warme weer merk ik dat ze veel vaker drinkt. Logisch natuurlijk omdat het gewoon bloedheet is.

Ritme?

Het antwoord is heel simpel nee. Helaas hebben wij nog geen ritme. Billie is pas zes weken en we moeten gewoon nog even in een ritme zien te komen. Er zijn natuurlijk wel vaste momenten.

4:00
Billie komt rond 4 uur voor een nachtvoeding. Ze word rustig wakker drinkt even wat en leggen haar gelijk weer terug in haar bedje.

7:00/8:00
Billie word weer wakker en neem haar bij ons in bed. Als eerste verschoon ik haar en geef ik haar de borst. Daarna knuffelen we heel veel samen en neem ik haar mee naar binnen. Ze blijft altijd even lekker bij ons zitten.

8:30
Leg ik haar even in de box zodat ik even met Loulou kan knuffelen en aankleden. Zodra dit gebeurt is kleed ik Billie ook om. En daarna gaan we even met zijn alle een stukje lopen.

11:00
De volgende voeding. En hierna leg ik haar even lekker in haar bedje. Het verschilt elke keer hoelang ze slaapt.

14:00
Weer een voeding en hierna gaan we weer even naar buiten.

17:00
Weer een voeding en knuffelt ze veel met papa want die komt dan ook thuis.

19:30
Dan doen we haar even in bad en dan krijgt ze haar laatste voeding. Daarna weer veel knuffelen, de vitamine innemen en daarna bakeren we haar in en stoppen we haar in bed. De ene keer is ze wakker en de andere keer leggen we haar slapend in bed.

We proberen er wel een ritme in te krijgen omdat ik over zes weken weer moet werken. En dan weet ik zomenteen ook hoeveel voedingen ze precies krijgt.

Hadden jullie met zes weken al een vast ritme en hebben jullie tips?

Voor mijn vorige artikel over borstvoeding regeldagen (KLIK HIER)

Veel leesplezier! Liefs Stephanie