Baby

Mini feestje Loulou Lux 1 maandje oud

Mini feestje Loulou Lux 1 maandje oud

Vandaag hebben we toch een mini feestje! Vandaag zijn wij alweer 1 maandje trotse ouders van ons meisje Loulou Lux. Het is heel cliché maar wat gaat de tijd toch snel. Ik kan me nog goed herinneren dat ik rond liep met een dikke buik en nu is ze al weer 1 maandje oud.

Hoe onzeker ik in het begin was hoe normaal alles word na één dag. Alsof het al je hele leven bij je hoort. Ik ben bevallen op donderdag 28 juli om 19:22. Door complicaties moesten we met zijn drietjes één nachtje blijven slapen. Eindelijk was het 6 uur ’s avonds en mochten we met zijn drietjes naar huis toe. Meteen thuis was de kraamhulp er om wat kleine dingetjes uit te leggen.

De kraamweek ging als een speer voorbij. We hadden elke dag kraamhulp van 9 tot 12 uur dit omdat mijn vriend en moeder allebei de hele week vrij waren. Anders loop je elkaar alleen maar in de weg. Mijn moeder hielp ons met het huishouden en kookte ’s avonds voor ons zodat wij vol konden genieten. De laatste dag van de kraamhulp zat Loulou bijna op haar geboorte gewicht en konden wij met zijn drietjes naar buiten toe. We liepen samen even naar City Plaza om wat kleine boodschapjes te halen.

En wat veranderen ze snel in één maand tijd. Op het begin slapen ze het liefst de hele dag bij je, kon ze amper haar oogjes open houden en bewoog ze bijna niet. Het is nu helemaal anders ze heeft een eigen willetje, ze is meer als de helft van de tijd wakker en ontdekt een hoop nieuwe dingen.

Ging het bij jullie ook allemaal zo snel?

Veel leesplezier! Liefs Stephanie