Loulou slaapt, en nu?
Baby

Loulou slaapt, en nu?

Loulou slaapt, en nu?

Loulou slaapt, en nu? Loulou doet de laatste tijd nog één lang slaapje. Zodra ze slaapt krijg ik allemaal verschillende lijstjes in mijn hoofd die dan echt perse gedaan moeten worden. Ik heb nooit geen rust in me kont. Ik vind het altijd fijn als alles gedaan is zodat Loulou wakker word ik alle tijd voor haar heb.

En nu?

Zodra Loulou in bed ligt voor haar ochtend slaapje spring ik snel onder de douche, kleed ik me aan en doe ik even mijn haar en een make-upje op. Ik heb voor mijn gevoel altijd het idee dat ik moet haasten. Even snel douche, even de was aan zetten en eruit halen, even stofzuigen. Ken je dat gevoel? Het liefst als Loulou wakker is breng ik de tijd met haar door. Gaan we samen wandelen of even naar de kinderboerderij. Als ik maar even met niks anders bezig hoef te zijn

Goede voornemens?

Soms zeg ik tegen mezelf als Loulou slaapt dan ga ik gewoon even aan blog werken of even op youtube vlogs zitten bekijken. Maar het komt er nooit van. Met gevolg dat ik na het eten als Loulou op bed ligt nog even snel een blog wil afmaken. Ik vind het niet erg om ’s avonds mijn blog af te maken want ik vind het juist wel fijn om te doen. Maar soms denk ik bij mezelf waar ben je toch mee bezig. Ga gewoon even rustig op de bank zitten en relax. Doe je iets vandaag niet dan doe je het wel morgen. Ik zie het mezelf nog elke dag zeggen.

Hopelijk lukt het me af en toe om even te relaxen.

Wat doen jullie altijd als je kindje op bed ligt? Hebben jullie vaak ook lijstjes die afgewerkt moeten worden? Of kunnen jullie wel relaxen?

Veel leesplezier!
Liefs Stephanie