Loulou 10 maanden

Loulou 10 maanden

Jeetje wat zijn de afgelopen 10 maanden snel gegaan. De laatste maanden waren vooral erg druk en had ik weinig tijd om te bloggen. Overdag ben ik altijd samen met Loulou en ’s avonds wisselen we elkaar af omdat ik dan helaas moet werken. En de weekenden precies hetzelfde. Maar gelukkig komt hier verandering in.

Hoe gaat het met Loulou

Ik kan niet anders zeggen dat het heel erg goed gaat me haar. De hele dag is ze op onderzoek uit en even relaxen voor mij zit er niet meer in. Alles wat ze te pakken kan krijgen pakt ze en stopt ze meteen in haar mond

Kruipen en staan

De laatste maand gaat ze echt als een speer voorruit. Eerst kroop ze alleen maar heel de kamer rond maar op dit moment is niks te gek. Ze trekt zich overal aan op en zet al stapjes aan de rand van de bank. Het is zo leuk om alles mee te maken en ook hoe snel ze zich ontwikkeld.

Woordjes

Jaa ze zegt MAMA en PAPA. Ik was zo trots toen haar eerste woordje papa was. Maar met Moederdag zei ze dan eindelijk mama. Hoe fijn is dat om als cadeau te krijgen op Moederdag van je baby?

Slapen

Slapen is hier nog wel een dingetje en vooral overdag. Overdag krijg ik haar echt met moeite in slaap in haar eigen bedje. Ik blijf er vaak naast zitten totdat ze slaapt maar zodra ik de kamer verlaat krijst ze het echt uit. En na een lange tijd eindigen we samen op de bank. Zodra ze bij me ligt slaapt ze binnen één minuut.

De avonden en nachten gaan gelukkig weer goed. Het duurt wel even voordat ze slaapt. Maar zodra ze slaapt word ze de volgende ochtend pas weer wakker. Toch wel heel erg fijn om lekker door te kunnen slapen.

Eten

Eten gaat ook steeds beter. Eerst wou ze niks anders hebben als babypotjes maar die gebruiken we nu nog amper. Vers fruit vind ze heerlijk en dat is dan ook zo op.
Hoe ze eerst heel druk aan het spelen was met brood eet ze hem nu zo uit haar handje op. Zo lief om te zien en ze geniet hier echt van.

Ook is hier babychips een favoriete snack voor tussendoor. Dit krijgt ze altijd één keer per dag.

Kinderdagverblijf

Ja deze mama heeft een andere baan! Ik ga vanaf juni werken in een schoonheidssalon als schoonheidsspecialiste. Iets waar ik super erg naar uit kijk maar ook moeilijk vind. Ze gaat vanaf dat we op vakantie zijn geweest één dag per week naar het kinderdagverblijf. Ik ben bang dat zei er geen moeite mee heeft. Spelen met andere kindjes wat wil je nog meer. Dus binnenkort meer hierover hoe ik het ga aanpakken.

Monkey Town of Ballorig

Het krijspaleis noem ik het ook wel. Van te voren had ik niet gedacht dat het zo’n succes kon zijn. Zeker de moeite waard als je baby kan kruipen. Wij zijn al een paar keer bij Ballorig geweest en één keer bij Monkey Town. Ballorig vind ik toch iets leuker voor Loulou. Zodra we daar aan komen kruipt ze overal naartoe en trekt ze zich overal aan op. Op één of andere manier merkt ze dat het een zachte ondergrond is en probeert ze te lopen. Ook kinderen vind ze heel erg leuk. Ze probeert echt contact te maken met andere kinderen.

Verjaardag

Over 2 maanden word dit kleine meisje alweer 1 jaar. 1 jaar! kan je het geloven? Ik niet. Ik ben al druk bezig met de voorbereiden van haar feestje. We hebben ook al een leuk thema uitgezocht. En de cake smash staat ook al gepland. Ik vertel binnenkort meer over de voorbereiden van haar eerste verjaardag. Het blijft toch bijzonder haar eerste verjaardag. Alles moet perfect zijn.

Veel leesplezier! Liefs Stephanie

Leave a Reply