Baby,  Lifestyle

Kamer van Loulou

Kamer van Loulou

Vandaag laat ik je zien hoe de kamer van Loulou eruit ziet. Op dit moment ziet het er zo uit maar er kan nog wel eens wat veranderen.
Het is vooral een hoop roze wat je ziet met allemaal leuke accessoires.

 

Steigerhouten plank

Dit is de muur rechts als je binnenkomt. Het is vooral een drukke plank met allemaal leuke accessoires. En vooral met mijn gipsbuik ben ik heel erg blij.
Verder staat er een oud knuffelbeertje wat van mijn moeder vroeger is geweest, wat leuke tekeningen die zijn gemaakt tijdens mijn babyshouwer en wat
andere leuke dingetjes.

Het raam

Dit is het raam. Wat je opvalt zijn de schoenen die er staan. Helaas zijn wij gek op schoenen en zo heeft Loulou er ook echt een hoop. De roze elektrische auto had ze van
ons gekregen met sinterklaas. Helaas is ze er nog te klein voor en staat hij voor de sier. Ook staan er wat kinderboeken, knuffels en andere accessoires.

Het bedje

Helaas moesten we de klamboe eraf halen. Elke keer als ze in der bedje lag trok ze eraan en lag de klamboe in bed. Ik vond het te gevaarlijk en heb hem er meteen afgehaald.
Maar ik wou zo graag de kroon laten hangen dat ik er leuke houten kralen met houten hartjes heb aangehangen. Het dekentje wat in haar bedje ligt is van Koeka. Ik ben echt
helemaal weg van Koeka en we hebben er ook een hoop van.

Hobbelpaard

Naast haar bedje staat een roze hobbelpaard met een grote beer erin. Het hobbelpaard heb ik helemaal geschilderd zoals de kast.

De commode

Wij hebben gekozen voor een een ladekast van de Ikea. Hier konden we de meeste spullen in bewaren. En kon ik er nog wat leuke dingen opzetten. Zo staat er een roze beer op wat ik gekregen heb met de geboorte van Loulou, de houten blokken heb ik zelf gemaakt, een houten camera en een mooie geboorteposter. Boven de commode hang een plankje met leuke accessoires en er staan ook weer een aantal schoenen bovenop.

Kledingkast

Dit is de kledingkast. Zoals de ziet heeft die dezelfde kleur als het hobbelpaard. Het is een oude kast die vroeger bij mijn zusje in de kamer heeft gestaan. Wij hebben hem helemaal opgeknapt.

Klein tafeltje


En als laatste het kleine roze tafeltje. De tafel komt van de Ikea. En er staat een zilveren plaat om met zilveren spulletjes. Ook gekregen met de geboorte van Loulou van mijn vader.

Dit was de kamer van Loulou. Ik hoop dat jullie hem net zo leuk vinden als dat ik doe.

Veel leesplezier! Liefs Stephanie