Baby

Je baby veilig in de box

Je baby veilig in de box

Je baby veilig in de box. Wanneer je bent bevallen is de box een veilige plek voor je baby. Het is een veilige plek om in te kunnen slapen en als ze wat ouder zijn te kunnen spelen.

Veilig in de box

Niks is zo fijn als een plek waar de baby zich fijn voelt. Een plek om even je baby in te leggen om even eten te kunnen koken of dingen te doen in het huishouden.
Zodra ze wat ouder zijn word dit ook een plek om af en toe in te kunnen spelen. Baby’s horen zichzelf ook even te kunnen vermaken.
Wij hebben hem bij Loulou alleen gebruikt toen ze baby was. Ze lag er overdag voornamelijk in te slapen en af en toe als ik even bezig was in het huishouden. Na een half jaar hebben wij hem ook weggehaald omdat ik ook vond dat die in de weg stond en je gaat hem ook gebruiken voor opslag.
Billie leg ik nu wel wat vaker in de box. Als ik even mijn handen vrij moet hebben. En het is veilig voor haar want Loulou kan hier nog niet bijkomen.

Wat ligt er in de box

Je wilt dat het een fijne plek word voor je baby en daarom zorg je dat ze zo comfortabel erin kan liggen.
Wat hebben wij erin liggen
– Matras
– Box kleed Koeka
– Baby nestje Little star
– Dekentje Little star
– Box mobiel Prenatal
– Zacht speelgoed Prenatal

Je kan hem natuurlijk aan kleden hoe jij het wilt. Tegenwoordig heb je zulke leuke webshops waar je allemaal leuke spullen en accessoires kan kopen voor de box. Op Instagram zie je ook vaak leuke dingen voorbij komen.

Wanneer zet je hem neer?

Dat mag je echt helemaal zelf weten. Bij Loulou hadden we hem al staan toen ik 7 maanden zwanger was en bij Billie waren we toch iets later. We hadden hem neergezet toen ik ongeveer 8 maanden zwanger was zodat Loulou eraan kon wennen. En gelukkig vanaf dag één had ze hier geen moeite mee en bleef ze er vanaf.

Vanaf wanneer hadden jullie hem staan?

Veel leesplezier! Liefs Stephanie