Baby

Hoe kwamen wij erachter dat ik zwanger was?

Hoe kwamen wij erachter dat ik zwanger was?

Hoe kwamen wij erachter dat ik zwanger was? Wij kwamen er samen achter toen wij op vakantie waren. Zo fantastisch om er zo achter te komen dat je zwanger bent.

We waren in november samen op vakantie in Lanzarote. Na een drukke periode was het wel even tijd voor een vakantie. We konden twee weken heerlijk relaxen en dat deden we ook zeker. We hadden een mooi hotel vlakbij het strand en heel mooi weer. We deden samen allemaal leuke dingen. Halverwege de vakantie kreeg ik last van me buik. Ik dacht dat ik mijn maandelijkse feestje zou krijgen omdat ik weer eens te laat was. 2 dagen later hadden we zoiets van we moeten toch maar even een test gaan halen want je weet maar nooit. Natuurlijk bedachten we dit op zondag en er was geen apotheek open. Helaas, ik had niet het gevoel dat het zo was dus een dagje wachten kon er ook nog wel bij. Op maandag ochtend gingen we meteen op pad naar de apotheek. We liepen meteen terug na het hotel en ik deed de test en er kwamen 2 dikke strepen in beeld.

Ik was een beetje in shock! Het gevoel wat je dan meemaakt is onbeschrijfelijk. We waren zo gelukkig. Samen op vakantie erachter komen dat je zwanger bent is toch wel het grootste cadeau.

Maar dan ben je op vakantie en iedereen is ver weg. Ik kon me mond niet houden tegen mijn ouders en besloot ze meteen op te bellen. Ik kon gewoon niet wachten totdat ik thuis zou komen. Ik vertel me ouders altijd alles en ik kon echt niet 5 dagen wachten. Erg he?

De rest van de vakantie leef je op een wolk. we hebben verder lekker aan het zwembad gelegen, het strand en op het terras gezeten.

Hoe kwamen jullie erachter dat je zwanger was? En konden jullie het voor je houden?

Veel leesplezier! Liefs Stephanie