Baby

HELP! Ik heb het verpest

HELP! Ik heb het verpest

Zodra je de titel leest zul je vast denken wat heeft zij in godsnaam gedaan. Zo erg is het nou ook weer niet maar het kost mij aardig wat tijd per dag.

Slapen

Toen Loulou net geboren was tot ongeveer een maand of vier sliep ze zelf goed in. Of het nou om de slaapjes overdag ging of ’s avonds het was allemaal geen probleem. Totdat ze in een fase kwam waar ze verlatingsangst kreeg. Dit vond ik echt een lastige fase en het inslapen werd echt een drama.

En vanaf hier ging het fout. Ik heb ‘een beste vriend’ het Ikea krukje wat standaard naast haar bed staat. Zodra ze ’s avonds naar bed gaat begint het. Ik zit naast der op het krukje en kriebel lekker op haar hoofdje. En ik wacht totdat ze in diepe slaap is. Loop ik nou eerder weg dan is het één groot drama.

Wat hebben we al geprobeerd?

Natuurlijk hebben we vaak zat geoefend om weg te lopen en om de paar minuten terug te komen om haar te troosten maar ze gilt helaas echt de longen uit haar lijf. En als iemand niet tegen huilen kan ben ik het wel! En natuurlijk heb ik echt een paar keer doorgezet maar dit kan soms echt uren duren. En aan het einde is ze over haar slaap heen en overstuur.
Je kan je vast wel voorstellen dat het soms best lang kan duren voordat ze slaapt. Ik wissel vaak af met Robin omdat we soms een houten kont krijgen. Ik blijf maar vol houden dat het heus niet lang meer kan duren.

Ben ik de enigste die dit heeft of zijn er ook andere mama’s die dit hebben?
En natuurlijk zijn alle tips welkom! Graag zelfs!

Veel leesplezier!

Liefs Stephanie

Heb je ons vorige artikel gelezen ? (Klik hier)