Baby,  Samenwerking

Favoriete webshop voor haarbanden

Favoriete webshop voor haarbanden

Als je me volgt op Instagram kan je zien dat ik een verslaving heb aan haarbanden voor Loulou. Ik vind het haar zo leuk staan en ze heeft ze eigenlijk elke dag in.

Blijft het wel goed zitten?

Dit krijg ik vaak te horen van iedereen. Blijft het wel goed zitten? trekt ze zelf niet haar haarbanden af? Nee nee en nog eens nee. Vanaf kleine af aan heeft ze al een haarband in en is er volgens mij wel erg aan gewend geraakt. Ook blijven ze goed zitten. Natuurlijk als ze speel zit die wel eens scheef maar daar blijft het ook mee.

Favoriete webshop

Aliexpres
Ik moet eerlijk zeggen dat ik een hoop haarbanden hiervan heb. En er komen regelmatig via de post haarbanden binnen. Het enigste nadeel is dat je er soms wel even op moet wachten.

Desa-Line
Hier heb ik ook een aantal haarbanden van gekregen. Bij Desa-Line kan je ook een bijpassend broekje erbij kopen. Zo hoef je alleen nog maar een basic shirtje aan te doen en je hebt een compleet leuke outfit. (Website KLIK HIER)

Little Lauren store
Hier heb ik de strikbandjes van. Dit zijn de dunne haarbanden die je 2 keer om haar hoofdje kan doen en daarna een leuke strik kan maken. Ze maken de outfit helemaal af. (Website KLIK HIER)

Loulou draagt nu de meeste haarbandjes van de shops hierboven. Natuurlijk heeft ze ook wel andere maar deze vind ik haar gewoon het leukste staan. En wat ik heel fijn vind aan de haarbanden is dat je ze zelf kan vastmaken. Zo kan je hem dus verstellen en zelfs ik kan hem gebruiken als haarbanden.

Zijn jullie ook zo gek op haarbandjes bij je baby?

Veel leesplezier! Liefs Stephanie