Baby

Geboortekaartje

Geboortekaartje

Één van de leukste dingen vooraf om te maken is het geboortekaartje. Samen met je partner of alleen ga je aan de slag. Het is jullie geheimpje want niemand weet de naam en hoe het kaartje eruit komt te zien. Je maakt of laat iets ontwerpen wat bij jullie past en bij de naam.

Voor wat voor kaartje hebben wij gekozen

Bij Loulou hadden we vooral alles roze en zoetsappig en dit keer wou ik graag iets anders. We hebben hem dit keer ook zelf ontworpen.

Billie Loïs vinden wij vooral een stoere naam en daar wilde we ook iets hebben wat er goed bij past. We hebben gekozen voor een staand kaartje met voor en achterkant. De voorkant his zwart wit met oud roze en er staat een grote B op met twee kleine hartjes. En op de achterkant staan alle gegevens die wij graag erop wouden hebben. En we hebben gekozen voor roze enveloppen. Toch even net iets anders als wit.

Gelukkig waren we er allebei snel uit wat het zou moeten worden. Na een ochtendje samen achter de computer zitten was het kaartje af! Ook hebben we wel eerste even een proefdruk laten maken om te kijken of de kleuren goed uitkwamen en ook op wat voor papier het moest worden. Het zou natuurlijk zonde zijn als jij iets heel anders in gedachte had kwa kleur.

Toen Billie geboren was heeft Robin het kaartje aangepast. Ik geef jullie een tip! Controleer samen het geboortekaartje of alle gegevens die erop staan kloppen want wij hadden de verkeerde datum erop gezet. Hoe dom kan je zijn? Maar gelukkig hebben we hem snel aangepast en opnieuw naar de drukker gestuurd.

Nu we twee geboortekaartjes hebben van Loulou en Billie wil ik er iets leuks mee gaan doen. Hebben jullie tips?

Wat voor geboortekaartje hadden jullie?

Benieuwd hoe het gaat met de borstvoeding? (KLIK HIER)

Veel leesplezier! Liefs Stephanie