Baby

Deel 1: Voorbereiding eerste verjaardag

Deel 1: Voorbereiding eerste verjaardag

Voorbereidingen eerste verjaardag. Mag ik even zeggen dat de tijd veelste snel gaat? Ik weet nog goed dat ik vorig jaar rond liep met een dikke buik. Nu ze over twee maanden bijna één word moet ik toch gaan beginnen met de voorbereidingen.

Thema

Laten we beginnen met een thema. Het is het makkelijkste om uit een thema te gaan werken. Niet iedereen doet dat maar voor mezelf vond ik dit makkelijk. Ik was er vrij snel uit dat ik iets met roze wou hebben. En daarom hebben wij voor het thema roze, goud en wit gekozen.

Cake Smash

Ik wou heel graag een Cake Smash laten maken. Gewoon omdat ik dit er altijd erg leuk uit vind zien. Deze hebben wij in de maand juni gepland staan omdat ik graag een foto op de uitnodiging wou hebben. Ik laat de Cake Smash maken bij Elke Smash (te vinden op Facebook). Zei maakt prachtige foto’s. Wel heb ik ervoor gekozen om al mijn versiering te kopen. Dan weet ik gewoon precies hoe ik het wil hebben.

Uitnodigingen

Hier ben ik druk opzoek naar inspiratie. Ik weet wel wat ik wil maar niet hoe. Gelukkig kan mijn vriend dit zelf maken dus ik kan nog een paar keer veranderen. Ook willen wij een foto van de cakesmash op de uitnodiging doen. Dus daarop moeten we sowieso nog even wachten. Zodra wij die binnen hebben gaan ze op de post.

Party outfit

Ook hebben wij een heel leuk pakketje binnengekregen van aapjes one of a kind. Een super gaaf zwart wit party dress voor haar verjaardag. Het is een shirtje en een tutu. Het sluit mooi aan en is gemaakt van een mooie kwaliteit. Je moet zeker even een kijkje nemen op de website want ze hebben nog veel meer leuke kleding.

Cadeau

Wij hebben toevallig haar cadeau al besteld en hebben we ook al binnen. Wij hebben gekozen voor de zwarte wishbone bike. Een gave fiets die ze vanaf 1 jaar kunnen gebruiken. Je kan hem op 3 manieren in elkaar zetten zodat ze rot ongeveer 6 jaar hierop kunnen. Wij hebben hem besteld op  de gele flamingo.

Binnenkort deel 2 online als we de cakesmash hebben gehad.

Veel leesplezier! Liefs Stephanie