Baby,  Lifestyle

Centerparcs de Huttenheugte

Centerparcs de Huttenheugte

Als jullie dit lezen zitten wij hoog waarschijnlijk in de auto. We gaan een weekje weg naar Centerparcs samen met mijn moeder. Even samen met zijn alle een weekje relaxen. En in het weekend komt mijn vader ook nog eens even langs. En gaan we wat leuks doen met zijn alle.

Centerparcs

Vorig jaar oktober zijn wij met zijn drieën naar Centerparcs geweest. Loulou was op dat moment nog best jong en kon eigenlijk vrij weinig. Nu hebben wij ervoor gekozen om naar een park te gaan met een groot zwembad en een speelparadijs. Zo kwamen wij terecht bij de Huttenheugte.

Inkopen doen

Met een baby heb je aardig wat spullen nodig. Denk hierbij aan luiers, zwemluiers, flesvoeding, pap, billendoekjes enz. Ik wou graag alles meenemen zodat we achteraf niet iets missen. Natuurlijk blijven we gewoon in Nederland en kunnen we altijd wel ergens heen om een boodschapje te doen. Maar ik vind het toch handig als we alles bij ons hebben. Ook moesten wij voor onszelf natuurlijk ook wat spullen kopen.

Inpakken

Ja waar beginnen we? Ik ben altijd zo iemand die het liefst veelste veel meeneemt. En dit keer is dat ook het geval. Ik hou er gewoon niet van om mis te grijpen en vooral niet voor die kleine.

Mijn lijstje die ik heb afgewerkt voor Loulou
– Flesvoeding – Rompertjes
– Flesjes – Sokken
– Pap – Spuugdoekjes
– Speen – Hydrofiele handoeken/ washandjes
– Knuffel – Verzorgingsproducten
– Luiers – Flessenwarmer
– Zwemluiers – campingbedje
– Badkleding – Spullen voor het campingbedje
– Zwemband – Slabbertjes
– Kleding – Speelgoed
– Flessenreiniger

Dan zie je eens hoeveel spullen je elke dag gebruikt. Onze auto is volgeladen en we zijn onderweg naar bestemming. Wij hebben er heel veel zin in. Ik ga een hoop foto’s maken van hoe het eruit ziet en wat wij allemaal gedaan hebben. Hiervan komt ook een artikel online.

Veel leesplezier! Liefs Stephanie