Bye September, Hallo Oktober!

Bye September, hallo Oktober,

Vandaag is het alweer oktober, wat gaat het allemaal snel voorbij.

  • Loulou is al 2 maanden bij ons. En het gaat echt super goed. Ze slaapt de nachten door, ze lacht als ze je ziet en ze heeft hele verhalen tegen zichzelf.
  • Borstvoeding. Dat geef ik nu ook alweer 2 maanden en ik moet eerlijk zeggen ik vind het zo fantastisch. Ze doet het super op alleen mijn melk.
  • Zomerse dagen. Hoe lekker deze dagen ook waren het was veelste warm. Ik ben blij dat het nu toch wat minder warm is. Alleen de regen is weer jammer.
  • Mini vakantie. Wij hebben onze eerste minivakantie geboekt. We gaan een lang weekend naar Centerparks toe in Limburg met zijn drietjes. We gaan volgende week al!
  • Consultatiebureau. De tweede keer consultatiebureau betekend Loulou haar eerste prikjes. Het was een drama maar gelukkig viel het erna reuze mee. En het gaat allemaal heel goed met haar.
  • De eerste keer alleen slapen. Deze maand moest helaas mijn vriend veel werken waardoor ik vaak alleen was met Loulou. Éen nachtje alleen slapen met Loulou. Het ging eigenlijk heel erg goed.
  • Winkelen. Dat hebben we deze maanden ook aardig wat gedaan. En wat is babyshoppen toch leuk! Alles wat je ziet en wat pluizig is wil je toch meenemen. Ze is in ieder geval weer verwend. Beter verwend als verwaarloosd zeggen we dan.

De maand is echt weer omgevlogen. Het is nu alweer herfst. Binnenkort vallen de blaadjes van de bomen. Helaas word het ’s avonds al sneller donker maar ja lekker met een dekentje op de bank en kaarsjes aan is ook niet mis. En ik heb zo zin in het weekendje weg! Ik ben zo benieuwd hoe dat gaat worden. Benieuwd wat oktober ons brengt.

Veel leesplezier! Liefs Stephanie

Leave a Reply