Baby

Badmomentje! Welke vergingsproducten gebruiken wij?

Badmomentje! Welke vergingsproducten gebruiken wij?

Ik vind onze badmomentjes zo fijn. Niks is zo lekker als een net gewassen baby al zeg ik hetzelf. Lekker in pyjama met nette gekamde haartjes. En laat ik vooral niet vergeten de lekkere geur.

Bad

Na het eten spelen we nog even en dan is het tijd voor het badje. Ik vind het altijd een fijn moment van de avond. Samen lekker keutelen en spelen in bad. De ene keer zit ze er heel lang in en het andere moment is ze het naar vijf minuten zat. Vaak doen wij haar om de dag in bad. Het ligt er net aan wat we gedaan hebben. Als we naar de speeltuin zijn geweest of ze zit weer eens helemaal onder het avondeten dan doen we haar gewoon een keertje extra in bad.

Welke verzorgingsspullen gebruiken wij?

Toen ik nog zwanger was vond ik de geur van Zwitsal erg lekker. Ik kocht er elke keer wel iets van en kreeg het ook vaak cadeau. Ik kon er minstens wel een half jaar mee voorruit. Elke keer ging er wel iets op.

Totdat de nieuwe lijn van Etos uit kwam. Ik had wat spulletjes gekocht om het uit te proberen en was vanaf de eerste dag fan. Het ruikt erg lekker en het voelt fijn aan. Loulou haar huidje is minder droog dan voorheen en voelt weer lekker zacht aan. Ondertussen kan ik zeggen dat ik fan ervan ben.

Als ze in bad gaat gebruiken wij altijd de baby lavendel schuimbadje. Ik ben gek op lavendel en hij ruikt zo lekker. Als ze eruit gaat droog ik haar natuurlijk eerst af en smeer ik haar in met baby bodylotion of baby lavendel huidolie. Het ligt er maar net wat voor weer het is. Als het buiten warm is vind ik de olie niet zo fijn. En als laatst smeer ik haar gezichtje in met baby zachte creme en doe ik de haarlotion in der haren. Trouwens de haar lotion ruikt ook zo lekker!

Welke verzorgingsspullen gebruiken jullie?

Veel leesplezier! Liefs Stephanie

Heb je ons vorige bericht ook gelezen over de kinderboerderij? (Klik hier)