Baby

Babyzwemmen! Hoe ging het er bij ons aan toe?

zwemmen

Wat keek ik uit naar het babyzwemmen. Toen Loulou 6 weken was zijn wij gaan zwemmen. Een dag van te voren had ik al mijn spullen vast klaar gezet. Je moet natuurlijk voor jezelf en voor de kleine zwemspullen meenemen. Gelukkig ging mijn vriend mee want het was toch best een gedoe. Je neemt toch best wat spullen mee naar het zwembad.

Het babyzwemmen zou om 10 uur beginnen. Wij waren er al iets eerder omdat we ons natuurlijk nog moesten omkleden. Ik ging als eerst de paskamers in om me om te kleden en daarna in een andere ruimte konden we Loulou doen. Eindelijk waren we omgekleed en waren op tijd in het zwembad.

Het babyzwemmen begon en er waren best een hoop baby’s verbaasde me. We liepen het water in en Loulou begon gelijk een beetje te huilen. Ik vond het water opzich nog best koud. We deden een paar oefeningen in het water en na 5 minuten was ze het echt zat. We zijn eruit gegaan en hebben nog even warm in het bubbelbad gezeten. Eenmaal uit het water was het best koud. We hebben ons snel omgekleed en zijn eruit gegaan. Dit was toch nog niet een goed idee. Uiteindelijk vond ik haar toch iets te klein hiervoor. Volgende maand gaan wij naar Centerparks toe en proberen we het daar nog eens.

Tegenwoordig zie je overal de babyswimmer voorbij komen. Ik vind het wel een heel grappig gezicht want zo kunnen baby’s ‘zelf ‘proberen te bewegen zonder dat je ze vasthebt. Ik heb hem ook besteld en ga hem volgende maand eens uittesten of dit echt makkelijk werkt.

Wanneer zijn jullie wezen babyzwemmen en hebben jullie ook een babyswimmer?

Veel leesplezier! Liefs Stephanie