Baby,  Over mij

1 jaar mama

1 jaar mama

Ik ben gewoon al een jaar mama van een prachtige dochter. Ging het me makkelijk af of moest er veel veranderen?

1 jaar mama

In 1 jaar tijd is er veel veranderd. Maar veranderd in positieve zin natuurlijk. Voordat ik mama was kon ik gaan en staan waar ik wil en nu moet ik natuurlijk wel rekening houden met Loulou. Vanaf het begin heb ik haar overal mee naartoe genomen. Daardoor is ze een makkelijke baby geworden. Ze eet en slaapt overal.

Ontwikkelingen

De ontwikkelingen gaan erg goed. Twee weken voor haar eerste verjaardag zette ze gewoon een paar stapjes los. Gewoon uit het niets. En het ergste is dan natuurlijk als je het vast wilt leggen. Want dat lukt natuurlijk nooit. Sinds ze één jaar is eet ze ook met de pot mee en ik moet eerlijk zeggen dat ze nog niks geweigerd heeft. En is gelukkig een makkelijke eter. Daarnaast drinkt ze elke ochtend en avond nog een fles met 150ml melk en pap erin. Ik vind deze momentjes altijd zo fijn. Even een momentje samen.
Overdag gaat het slapen nog niet helemaal goed in haar eigen bedje. De ene keer lukt het beter als het andere. Maar één voordeel is dat ze de hele nacht doorslaapt. Het gebeurd zelden dat ik mijn bed uit moet.

Werk

Sinds twee maanden ben ik weer aan het werk. Ik werk in een schoonheidssalon voor 3 dagen en ik moet eerlijk zeggen dat het soms best even fijn is om wat voor jezelf te doen. De andere vier dagen ben ik bij Loulou. Ze gaat een dag per week naar het kdv en eigenlijk vind ze het heel erg leuk. En ze leert er echt een hele hoop.

Leuke dingen doen

Vaak doen we op zondag leuke dingen met zijn drieën. Omdat ik altijd werk op de zaterdag en mijn vriend vrij is hebben we alleen de zondag samen. En dat is wel zo fijn om dan met zijn drieën te zijn.
Ook vind ik het fijn om soms even iets alleen te doen zoals een lekkere massage nemen of onder de zonnebank. Even me-time is soms ook echt belangrijk.

Veel leesplezier! Liefs Stephanie

Ik zou het leuk vinden als je me volgt via Instagram Louloulux.nl (klik hier)