Baby

Ritme 6 maanden – Loulou

Ritme 6 maanden – Loulou

 

Louloulux

Loulou is vandaag alweer een half jaar oud. Wat gaat het toch bijzonder snel allemaal. En ik geniet van alle momenten. Het gaat gelukkig zo goed met ons allemaal. Ze is ons blije ei… Zo noem ik haar altijd. Ze huilt zelden. Ik moet eerlijk zeggen dat er bij ons snel een ritme in zat met zowel flessen, hapjes en natuurlijk het slapen.

Dagritme

7:30-8:00 Loulou word vaak tussen deze tijd wakker. Soms kan het nog wel eens verschillen dat ze of iets eerder of iets later wakker word. Ik zet dan alvast het flesje in de magnetron  en zo heb ik nog even de tijd om haar uit bed te halen en te verschonen. De eerste fles geven wij altijd in bed en blijven dan nog even lekker liggen en knuffelen we wat.

9:30 Rond half 10 krijgt ze haar fruit. Ik zet haar dan in de trip trap bij ons aan tafel en geef ik haar het fruithapje. Dit is altijd echt een feestje want ze is dol op fruit. Vooral banaan en peer.

10:00 Rond 10 uur begin ze vaak in haar oogjes te wrijven. Als dit gebeurt leg ik haar eigenlijk meteen op bed neer. Ze slaapt dan ongeveer 1 uur tot 1,5 uur.

11:30-12:00 dan krijgt ze haar tweede fles. Die geven wij lekker op de bank. Ze vind het heerlijk als ze lekker bij je kan liggen. Na de fles leg ik haar vaak even in de box of we gaan meteen even wandelen voor boodschapjes.  Vaak valt ze hier ook meteen in slaap.

16:00 Rond 4 uur krijgt ze haar 3de fles. Hier is ze altijd best hyper en is ze met alles bezig behalve haar fles. Hierna gaan wij lekker spelen en rond kwart over 5 komt mijn vriend thuis. Ik probeer haar hier soms ook nog wel eens in bed te leggen maar dat lukt helaas niet altijd.

17:30 Rond half 6 is het eten klaar en gaan we met zijn alle aan tafel zitten. We zitten altijd standaart aan tafel zodat Loulou er ook aan kan wennen. Na het eten is het altijd even tijd om met papa te knuffelen en te spelen.

18:30 Ga ik naar haar kamer leg ik alle spulletjes klaar om in bad te gaan. Dit is zo’n fijn moment. Ze vind in bad gaan zo leuk! Ze geniet hier echt van en we zijn zelf drijfnat van het spetteren

19:00 Rond half 7 7 uur word ze echt moe. We doen alvast de slaapzak aan en gaan met zijn drieën op de bank zitten. Loulou krijgt dan ook haar laatste fles en valt als een blok in slaap.

Ze slaapt aan een stuk door en word pas weer wakker de volgende ochtend. Dit deed ze gelukkig al heel snel. Soms word ze ’s nachts wel eens wakker voor haar speentje maar dit gebeurt zelden. We zijn gewoon erg verwend met haar.

Veel leesplezier! Liefs Stephanie