Baby

Mini feestje Loulou Lux 2 maandjes oud

Mini feestje Loulou Lux 2 maandjes oud

Vandaag is Loulou Lux twee maanden oud. Ik vertel je hoe deze maand er bij ons aan toe is gegaan en natuurlijk een bezoekje aan het consultatiebureau.

Loulou is vandaag alweer 2 maanden. De dagen vliegen voorbij en ik geniet van elk moment. Ze veranderd met de dag en ze kan steeds meer dingen. Ze lacht nu naar je als je haar uit bed haalt, ze kan een tijd alleen liggen in de box en rondkijken, ze slaapt als je haar in bed legt en haar nek is al sterk genoeg dat ze haar hoofd omhoog kan houden. Waar blijft mijn kleine baby?

En ik kan met trots zeggen dat ik nu al 2 maanden borstvoeding geef. Dit had ik nooit van te voren gedacht. Het gaat allemaal zo goed. Ik heb geen last gehad van een borstontsteking of kloven (even afkloppen). Ook ben ik begonnen met afkolven elke ochtend na de voeding. En dat is wel nodig want ze slaapt de hele nacht door. Ik gebruik de kolf van Avent en die bevalt mij heel goed. Ook proberen we nu af en toe een flesje te geven zodat ze hier aan kan wennen.
Met 6 weken zijn wij wezen zwemmen. Dit kan je uitgebreid lezen op http://louloulux.nl/baby/babyzwemmen-hoe-ging-er-aan-toe

Ook is dit de eerste keer geweest dat Loulou en ik de hele nacht alleen waren. Robin moest voor zijn werk naar Düsseldorf toe en ging zondag weg en kwam dinsdag pas terug. Van zondag op maandag was ik alleen. Ik heb haar lekker in bad gedaan en zijn samen vroeg naar bed gegaan. Maandag ochtend kwam mijn moeder vroeg omdat we naar het consultatie bureau moesten. Dit kan je uitgebreid lezen op: http://louloulux.nl/baby/307 En heeft die nacht ook bij ons gezellig geslapen.

Ook zijn we deze maand voor eindcontrole geweest bij de verloskundige. Ik vond het best leuk om met Loulou erheen te gaan en ze vonden het allemaal leuk om haar te zien. We hebben even een kort gesprekje gehad maar het zag er allemaal goed uit!

Liefs Stephanie!