Consultatiebureau…

Voordat ik naar het consultatie bureau moest hoorde ik van iedereen positieve maar vooral negatieve verhalen. Ik wou er best graag naartoe vooral om te horen hoeveel ze was gegroeid en aangekomen. Het consultatie bureau controleert alles van je baby en als je vragen hebt kan je ze daar ook direct stellen.

De eerste keer consultatie bureau
Wij moesten de eerste keer met Loulou naar het consultatie bureau op een bloedhete zomerdag. Ik vond het best spannend omdat het toch voor ons de eerste keer was. We zijn lekker met zijn drietjes erna toe gelopen. Daar werd Loulou helemaal onderzocht. En we hadden ook even een klein gesprekje hoe het allemaal ging en of ik nog vragen had. Ze waren gelukkig heel tevreden over haar. Ze groeide goed, het gewicht en haar hoofdomtrek was ook prima. Ze zat gelukkig allemaal tussen de richtlijnen. En ze vonden dat ze al best sterk was. Ze merkte er gelukkig vrij weinig van want ze lag meer te slapen dan dat ze wakker was.

De tweede keer consultatie bureau 
Wat zag ik hier tegenop! Ik ben samen met mijn moeder erheen gegaan omdat ze der eerste prikjes kreeg. Van te voren werd ze weer even onderzocht en we kregen weer een klein gesprekje. Het zag er nog steeds allemaal goed uit en ze groeide goed in haar curve. En toen kwamen de prikjes…. Ik vond het verschrikkelijk om te zien. Ze lag daar op tafel en ik was der lekker aan het knuffelen. Daar kwam de eerste ze krijst zo hard dit had ik nog nooit gehoord. Ik vond het zo erg dat ik er zelf van moest huilen helaas. En daar kwam de tweede. Gelukkig was me moeder mee en die was met der aan het knuffelen. Hierna zijn we meteen de kamer uitgegaan en heb ik haar meteen getroost. Gelukkig heeft ze er smiddags iets last van gehad maar daarna ging het allemaal heel goed. Ze heeft ook geen koorts gehad.

Nou over een maand moeten we weer en dan krijgt ze er weer één.
1-01

Veel leesplezier! Liefs Stephanie

Leave a Reply