5 Cadeautips voor de eerste verjaardag

Cadeautips

De uitnodigingen voor Loulou haar eerste verjaardag zijn de deur uit en meteen kreeg ik de vraag wat ze voor haar konden kopen. Ik moet eerlijk zeggen dat Loulou al zoveel heeft en dat ik het lastig vond om het te zeggen. Uiteindelijk is het wel gelukt. Hierbij laat ik een lijstje zien met leuke cadeautjes.

1 Wishbonebike – Dit is een stoere loopfiets voor meisjes en jongens. Ze hebben hem in het zwart/wit en hout. Ze kunnen hier al vanaf 1 jaar gebruik van maken. En wat vooral heel leuk is dat je hem zo kan verstellen dat ze er tot een jaar of 6 gebruik van kunnen maken. De fiets hebben wij besteld op De Gele Flamingo (klik hier)

2 Missioo ball pit XL – Oftewel een ballenbak. Je hebt de ballenbak in verschillende soorten en maten. Je kan kiezen uit een ronde of vierkante bak en ook kan je zelf de kleur ballen kiezen. Zo is die helemaal leuk jou style. Je kan hem ook bestellen bij De Gele Flamingo (klik hier)

3 Zandbak – Nu het mooie weer begint te worden ben je vaak buiten. Hoe leuk is het om een zandbak neer te zetten. Het neemt niet heel veel ruimte in beslag en daarom kan je hem ook kwijt op je balkon. Deze kan je kopen bij Bol.com (klik hier)

4 Zoef Zoef dieren kippenhok Om urenlang een kind te vermaken. Het is te gebruiken vanaf 1 jaar. Met vrolijke kleuren en leuke dieren. Het is zeker even waard om te kijken want ze hebben zoveel soorten. (klik hier)

5 poppenwagen hier droom je toch van als klein meisje. Een prachtige poppenwagen voor urenlang plezier. En je kan hem een hele lange tijd gebruiken. (klik hier)

Wat gaven jullie je kindje voor haar eerste verjaardag? Laat het weten in een reactie hieronder!
Binnenkort komt er een nieuw artikel met daarin de cadeautjes die Loulou heeft gekregen voor haar verjaardag.

Veel leesplezier! Liefs Stephanie

Leave a Reply